...

Over Nanayaa

Geef je haar de aandacht die het verdient

Nanayaa Organics

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van Nanayaa organics. En het feit dat je op onze website bent beland, betekent dat je net zo benieuwd was als ik, om manieren en producten te vinden om je haar de aandacht te geven die het verdient.
Ik zal mij even voorstellen mijn naam is Gwendeline Oosterwolde en ik ben de eigenaresse van Nanayaa Organics en ik zal je vertellen hoe het allemaal begon.

Ken je dat gevoel? Het is haren wasdag en zowel jij als je kind zien er tegenop.
Nou, daar bevond ik mij voor de zoveelste keer met Kenshyra. Kenshyra is mijn dochter en haren wassen, was een drama. Zodra de kam maar eventjes in de buurt kwam, schreeuwde Kenshyra het uit, het enige wat ik dacht was, wat zullen de buren wel niet denken, doordat geschreeuw.
Zodra we klaar waren met haren wassen ging de drama verder, bij het uitkammen van het haar. Haar haar was heel droog en voelde als stro, dit deed dan ook een beetje pijn. Ik dacht dit moet anders. Hoe zorg ik ervoor dat het haar minder droog is.
Ik probeerde alle dure producten, maar niets hielp. Dus je kunt je vast voorstellen hoe radeloos ik was.

Op eigen onderzoek uit

Er zat niets anders op dan zelf op onderzoek uit te gaan naar de juiste producten die het haar niet uitdroogde. Na enkele jaren onderzoek en verdieping in haar en haar producten voor de black hair ben ik in 2019 op advies van mijn tante zelf producten gaan maken. En guess what, we startte de nieuwe wash day met een hot oil treatment. Daar was kenshyra al verkocht, de warme olie in haar haar gevolgd door een massage. Daarna was het Shampoo tijd, ik had een haarklep gekocht zodat er geen water in haar gezicht kwam. Ik deed shampoo in het haar, het haar schuimde lekker en de kam gleed makkelijker door het haar. Toen ik klaar was met haren wassen, vroeg Kenshyra mij verbaasd “Mama bent u al klaar”. Vervolgens deed ik buttercream door haar haren heen met als gevolg zachte(doorkambare) haren. Ik zette een filmpje voor haar op en begon met het haar uitkammen en vlechten, Kenshyra gaf geen kick en ze genoot van haar film.

Het resultaat

Toen ik klaar was stelde ze een vraag die ik niet had verwacht, je raadt het nooit maar Kenshyra vroeg, mama mag ik morgen weer haren wassen? Toen wist ik dat het goed zat. Binnen 1 week merkte ik dat het structuur van kenshyra’s haar veranderde. Het werd dikker en zachter en droogde niet uit. Mijn eigen haar was altijd heel dun en tijdens het haren wassen gingen er plukken mee, de doucheput in. Dus ik begon de producten van Kenshyra voor mijn eigen haar te gebruiken. Het resultaat had ik niet verwacht mijn haar werd superdik, sterk en minder droog Tot mijn verbazing pakten alle producten goed uit voor het hele gezin, terwijl iedereen een ander haartype heeft, ik was superblij met resultaat in korte tijd.

Andere mensen zagen het effect

Andere mensen merkten het verschil en begonnen te vragen wat we gebruikten. Ik deelde samples uit en wilde iedereen helpen die hetzelfde probleem had. Mensen met haaruitval, drooghaar, gemengd haar, pluizig haar etc. Ondertussen gingen onze filmpjes rond op social media en vanuit daar kwam de vraag om de producten te kopen, want ik kon niet altijd  samples blijven uitdelen. Ik had inmiddels zoveel kennis en inspiratie opgedaan, dat ik ervan genoot om producten te maken. Ik ben mij ook gaan verdiepen in huidverzorging en ik heb onbewust een nieuwe passie gecreëerd. Ik vind het heel leuk om mijn kennis te delen en producten te maken waarmee ik andere mensen mee kan helpen.
Nananyaa Organics is ontstaan met mijn dochter Kenshyra, haar tweede naam is Nanayaa(ze is half ghanees), Nana betekent koning of koningin en yaa is de dag waarop zij is geboren. Mijn doel is dat een ieder zich een koning of koningin voelt door het gebruik van de producten van Nanayaa Organics, vandaar ook de kroon in de logo. Wear your crown, because you’ve earned it. Let’s start your healthy hair en skincare journey together, step on board Nanayaa Organics.

Wij zijn tijdelijk gesloten.

I.v.m. een verhuizing zijn wij tijdelijk gesloten t/m 1 juli. Vanaf 2 juli kan er weer besteld worden.